Igra snops

igra snops

Šnops je igra s kartami, ki izvira iz nekdanjih avstro-ogrskih in nemških dežel. Igra naj bi dobila ime po istoimenski žgani pijači, ki je bila nagrada za. Šnops je igra s kartami, ki izvira iz nekdanjih avstro-ogrskih in nemških dežel. Igra naj bi dobila ime po istoimenski žgani pijači, ki je bila nagrada za zmagovalno. Zdaj lahko igrate Šnops na spletu brezplačno. Tukaj najdete vedno dovolj Hiter potek igre, super grafika, prijazni soigralci in napeti turnirji. Zaigrajte z nami!.

Igra snops Video

Agropop-Otroci revolucije Roman ne zastopima se: To je barva kart, ki v posamezni igri premaga vse ostale karte. Hitre funkcije seznam tem. Pa je zanimiva igra? Za podrobnosti glej Pogoje uporabe.

Igra snops - empfehle

Klici se enostavno opravijo s klikom. Tisti ki prvi dobi rufa svojega aduta, glede na prve 3 karte. To velja, ko zmanjka talona. Pa remi sem tudi veliko igral.. Igralec z zastavico prva roka izbere barvo adutov. Razlog za to je: Pa je zanimiva igra? Izbrana barva se imenuje "ADUT". Prijavite se za komentiranje. Pik 10, to pomeni kdor ima to karto je znjemu. Pregled igre Statistika Pravila igre. Pregled igre Pravila igre Lestvica. Upravljanje Vsak igralec pred seboj vidi svoje karte. Tisti ki prvi dobi rufa svojega aduta, glede na prve 3 karte. Pa je zanimiva igra? Kup kart, s katerega po vsakem metanju kart igralec vzame karto. Igralci morajo dati karto iste barve. Andrej Bedek Spremljaj avtorja. Prijavite se za komentiranje. igra snops Vsak dobi 5 kart. Pregled igre Pravila igre Lestvica. Pregled igre Statistika Pravila igre. Iz Wikipedije, proste enciklopedije. Glosar Adut To je barva kart, ki v posamezni igri premaga vse ostale karte. Besedilo se sme apple ipad chat support uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod wimmelspiele kostenlos online spielen pogoji 3. Najbolj zabavno je seveda v 4, kjer so pari igralcev vedno - tista ki sedita nasproti. B,B,B,D,K D in K sta v eni od barv B-jev. Prijavite se za komentiranje. Why have a civilization anymore if we no longer are interested in being civilized? Ta igralec potem igra sam. Pregled igre Statistika Pravila igre. Vse je odvisno, kako se karte pokrivajo

0 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *